Garanția calității

De ce să lucrați cu noi?

“Integritate, Transparenţă şi Profesionalism”. Acestea sunt principiile pe care sunt bazate toate relaţiile noastre de afaceri.

Obiectivul nostru este de a furniza clienților noștri, soluții sigure și eficiente de protecție la lovituri de trăsnet.

Pentru aceasta am ales să lucrăm cu unul dintre cei mai importanți furnizori de paratrăsnete la nivel mondial, Aplicaciones Tecnologicas Spania SA, am implementat certificările ISO 9001, am agrementat tehnic toate produsele din portofoliu, iar pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu, suntem membrii activi în Comitetul tehnic român de protecție la trăsnet și în Asociația Internațională de Protecție la trăsnet (ILPA)

Furnizor de cea mai înaltă calitate:

Ținem la calitatea produselor furnizate, de aceea am ales ca partener, unul dintre cei mai buni producători de pe piața mondială: APLICACIONES TECNOLOGICAS SA, Valencia, Spania. Compania este prezentă în peste 70 de țări din Europa, Asia, Africa, America Centrala si de Sud, și produce materiale sigure și eficiente, testate în laboratoare proprii și independente din Spania și Germania.

Ce ne recomandă:

  • brandul APLICACIONES TECNOLOGICAS SA
  • certificări ISO 9001:2008
  • Agremente tehnice elaborate de IEST București: 017-05/2281-2014
  • prezența în Comitetul tehnic român de protecție la trăsnet CT-346 din cadrul ASRO și în Asociația Internațională de Protecție la trăsnet (ILPA)