Despre PROELECTRIC SRL

Despre companie

Firma noastră este reprezentant unic în România al companiilor Aplicaciones Tecnologicas SA, Spania şi IGE+XAO, Franța, companii importante pe piața mondială în domeniul soluţiilor de protecţie la trăsnet și software CAD electric.

În aceste două domenii, Proelectric a devenit în timp una din cele mai importante companii de pe piaţa din România, având o reţea de clienţi și parteneri în toată ţara.

Companii de referinţă din industria construcţiilor de maşini, industria petrolieră, transporturi, instalaţii electrice, au devenit clienţii şi partenerii noştri, convinşi de calitatea produselor şi serviciilor oferite de firma noastră.

În anul 2005, compania noastră a încheiat un parteneriat cu Ministerul Educaţiei, donând peste 9000 de licenţe CADdy++ către liceele şi universităţile tehnice din România, ajutând astfel la dezvoltarea sistemului educaţional românesc în domeniul tehnic.

Valori

Filosofia noastră "Integritate, Transparenţă şi Profesionalism" ne-a condus încă de la început. Acestea sunt principiile pe care sunt bazate toate relaţiile noastre de afaceri.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii în domeniul protecţiei la trăsnet şi proiectare electrică CAD. De asemenea, dorim să adăugăm valoare in domeniile in care activăm.

Viziune

Viziunea noastră este să fim prima opţiune, cel mai de încredere furnizor pentru clienţii noştri, oferindu-le soluţii care să le îndeplinească şi să depăşească aşeptările.

Pentru a putea face acest lucru, ne dorim să dezvoltăm şi să menţinem relaţii cu parteneri care împărtăşesc valori asemănătoare.